TANNERMAN CAN 12,0 – Andover Hallin poika tarjoaa sukua ja raameja


Tannerman Can 12,0 tarjoaa siitokseen loistavan suvun, ja Tannerman Canin isä Andover Hall ei esittelyjä kaipaa, sillä se löytyy monen maailmanluokan ravurin sukutaulusta (mm. Brad de Veluwe). Emänä Tannerman Canilla on huipputuottoisa Ferry Lane, joka on jättänyt peräti 8 haamumaileria! Emän isänä on perinteikäs periyttäjäori, aikanaan mm. The Hambletonianin voittanut Prakas.

Andover Hallin poika Tannerman Can aloitti kilpauransa Ruotsissa, josta 3-vuotiskauden tuloksena oli ennätys 12,9aly ja tiliä lähes 60 000€. Tannerman Canin valmentaja Tuomas Korvenoja arvioi Tannerman Canin kapasiteetin yltävän Euroopan huipputasolle asti, ja Tannerman Can menestyi mm. Norsk 3 års Elitessä sekä Erkki Rajakoski Memorialissa. Ennätys 12,0aly kellotettiin seuraavalla kaudella kahdessakin startissa. Urakehityksen katkaisi vakava sairastuminen, ja koko uraan mahtui 52st: 7-7-4, 90365€.

Tannerman Can on erittäin raamikas, komea ja hyväluonteinen ori. Ensimmäiset syntyneet varsat ovat osoittaneet, että sen ylväs olemus ja iso koko (167cm) antavat varsoille kokoa ja lihaksikkuutta. Myös käytökseltään ori on erittäin hyvä ja miellyttävä käsitellä.

Tannerman Canin kasvattajaystävällinen varsamaksu on 800€ (sis. alv. 24%) 10 vrk:n ikäisestä varsasta.

Tannerman Can sukupostissa

Takaisin oriasema-sivulle