Tilalla työskentelee kokopäiväisesti tilan isäntä Voitto Eronen. Kaiken liikenevän vapaa-aikansa tilalla työskentelee myös toinen puolisko Katri Hirvonen, jonka päätyö on tilan ulkopuolella. Suurena apuna tilan töissä ovat tilan vanhaa päärakennusta asustavat Voiton vanhemmat, joista Heikki avustaa tallitöissä ja Liisa hoitaa lapsia silloin, kun vanhemmat ovat kiinni tilan töissä.
Meillä isäntäväellä, Voitolla ja Katrilla, on kummallekin kertynyt pitkä kokemus hevosten parissa. Synnynnäisen hevoshulluuden vaivaamina olemme kumpikin olleet lapsesta asti tekemisissä hevosten kanssa. Voitto on kouluttautunut alalle Ypäjän hevostalouskoulussa ja armeija-aikanaan Niinisalon eläinlääkintäkoulussa. Lähes parikymmentä vuotta Voitto toimi päätoimisena kengitysseppänä, kunnes sukupolvenvaihdoksen jälkeen keskittyi oman tilansa töihin.

Ypäjän jälkeen Voitto on pitänyt ammattitaitoaan yllä erilaisilla kursseilla, ja vuonna 2006 hän suoritti siittola-avustajakurssin, josta sai pätevyyden hevosten keinosiemennykseen oriasemalla. Myös kilpakärryjen penkki on tullut tutuksi ja tilastoihin on tullut merkintä lähes 800 kilpastartista. Katri on koko pienen ikänsä haaveillut omasta hevosesta, mutta kun haave ei ottanut toteutuakseen, Katri harrasti hevosurheilua kaikkien mahdollisten käytettävissä olevien hevosten kanssa. Kun käytettävissä olevien hevosten kirjo on ollut melkoinen, on vuosien mittaan on tullut päntättyä niin esteratsastuksen, raviurheilun kuin matkaratsastuksenkin sääntöjä, ja näissä lajeissa on matkaan tarttunut pikkuisen kisakokemustakin.

Katrin haave ikiomasta hevosesta lopulta toteutui vasta sukupolvenvaihdoksen myötä, mutta pelkkään haaveiluun eivät vuodet onneksi tuhrautuneet. Odotellessa tuli sentään hankituksi se vanhemman polven hokema ”oikea ammatti”, joten nykyisin haasteena on jakaa voimansa oikein opettajantyön haasteiden ja hevostilan loppumattoman työmäärän suhteen, ja samalla yrittää selvitä lastenkasvatuksen kiemuroista.

Tilalla on vuosien mittaan työskennellyt hevosalan opiskelijoita eripituisia aikoja, ja työn sesonkivaihteluiden vuoksi tilamme soveltunee opiskelijoiden työpaikaksi myös jatkossa.